Over Rolock

Rolock staat sinds 2016 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Ik begon het bedrijf samen met Rob Lokhorst, maar in 2022 besloot Rob met pensioen te gaan en heb ik het bedrijf alleen voortgezet. Sinds die tijd is Rolock gevestigd aan de Silvoldseweg in Terborg.

Vincent
In mijn jongere jaren studeerde ik op het  conservatorium en studeerde af als uitvoerend musicus en was muziekdocent saxofoon op de muziekschool Arnhem en muziekschool Over-Betuwe.Ook was ik werkzaam als dirigent .

Als docent/dirigent zag ik regelmatig leerlingen die een slecht spelend instrument bezitten.
Als beroepssaxofonist weet je als geen ander hoe belangrijk een goed sluitende saxofoon is:meer toon door een goede saxofoon!

Toen het met de muziekscholen de verkeerde kant op ging in Nederland heb ik de switch gemaakt naar reparateur van houtblaasinstrumenten. Ik heb de übercourse bij MusicMedic in Wilmington North Carolina Amerika gedaan.  Daarna veel ervaring opgedaan in Oosterbeek waar het bedrijf de eerste 5 jaar gevestigd was . Veel heb ik geleerd van Rob Lokhorst  met name op het gebied van Goudsmeden.

Inmiddels weten veel klanten de weg naar Rolock te vinden. Zoals U  in het gastenboek kunt lezen.